VECKA 20
Torsdag
17
maj
BT-annons
BT-Charts
BT Trend
BT Trend är Börstjänarens graftjänst för att hålla koll på trend, volym, styrka och riktning. Följ den dagliga utvecklingen i över 500 marknader med våra utvalda volym- och trendindikatorer.  Läs mer addplus
Graftjänsten som ger dig koll på trenderna!
BT VOLYMSTYRKA

 

BT Volymstyrka är Börstjänarens egenutvecklade indikator som kombinerar volymen och volatiliteten (kurssvängningen) för att bestämma trendens styrka. BT Volymstyrka kan på ett enkelt sätt användas för att bekräfta eller avfärda både stigande och fallande trender.

HANDELSVOLYM

 

Genom att hålla koll på handelsvolymen kan man bilda sig en uppfattning om de senaste dagarnas aktivitet i den aktuella marknaden.
En ökad handel kan ses som en bekräftelse på den aktuella, stigande eller fallande, pristrenden.

BOLLINGER BAND

 

Den välkända Bollinger band-indikatorn används främst för att avläsa volatiliteten i en marknad. Är rörelserna små och sidledes kan man förvänta sig ett utbrott åt något håll, följt av en stark rörelse. Men är volatiliteten hög och banden breda ökar sannolikheten för en paus i trenden.

RSI

 

Welles Wilders Relative Strength Index (RSI) jämför dagens kurs med tidigare noteringar och avgör om marknaden är extrem över- eller undervärderad ur ett tekniskt perspektiv. Indikatorn mäter också trendens styrka och ger köp- resp. säljsignaler mot trenden när är svag. Dessa signaler förekommer relativt sällan men är automatiskt programmerade i vår graftjänst BT Trend.

STÖD OCH MOTSTÅND M.M.

 

BT-trendstyrka visar hur stark en trend är på en skala 1-10; de viktigaste stöden och motstånden i grafen baserat på den klassiska tekniska analysen; statistik, över daglig handelsregion, snittregion (ATR), ettårshögsta, ettårslägsta mm. samt sist men inte minst: Börstjänarens trendsignaler på kort och lång sikt.

Denna graftjänst ingår även i allt-i-ett-paketet.
Läs mer!

Du måste vara inloggad för att köpa detta abonnemang!
 
 
Beställning
 
Välj abonnemangsperiod
 • 1 månader 165
  KR
  inkl. moms
 • 3 månader 395
  KR
  inkl. moms
 • 12 månader 1 325
  KR
  inkl. moms
 
Produkter i samma kategori:
 • 165 KR
  Trejda Kandelabersättupper!
  BT Kandelaber är Börstjänarens försvenskning av den japanska Candlestick-metoden. Följ den dagliga utvecklingen i över 500 marknader grafiskt med poetiska och träffsäkra kandelaberformationer.
  Läs mer...
 •  
 • 165 KR
  Börstjänarens träffsäkra strategi för rekylhandel
  BT-kanalen är Börstjänarens pålitliga metod för handel med trenden. Följ dagliga trendanalyser med köp- och säljförslag i mer än 500 marknader.
  Läs mer...
 •  
 • 165 KR
  Köp dyrt med BT utbrott!
  BT Utbrott är Börstjänarens graftjänst för att tidigt fånga trender. Följ den dagliga trenden från första början i över 500 marknader!
  Läs mer...
 •  
 • 165 KR
  Dagliga signaler för kortsiktig handel
  BT Insider är Börstjänarens graftjänst för att på egen hand trejda den kortsiktiga strategin "Henry Boy". Denna lättfattliga handelsmetod bygger på att trejda s.k. insidesdagar, då marknaden gör en tillfällig paus.
  Läs mer...
 •  
 • 495 KR
  Alla fem BT Charts-strategier i ett abonnemang
  Köp alla BT Chart tillsammans och få ett kraftigt rabatterat pris! I abonnemanget ingår de fem graftjänsterna: BT Utbrott, BT Trend, BT-kanalen, BT Insider och BT Kandelaber.
  Läs mer...
 •