VECKA 29
Torsdag
17
maj
BT-annons
BT-Charts
BT-kanalen
BT-kanalen är Börstjänarens pålitliga metod för handel med trenden. Följ dagliga trendanalyser med köp- och säljförslag i mer än 500 marknader.  Läs mer addplus
Börstjänarens träffsäkra strategi för rekylhandel
BT-KANALEN – STRATEGIBESKRIVNING

 

Börstjänarens strategiför handel med trender är utformad för att uppnå en hög träffsäkerhet med bibehållande av goda vinstmöjligheter.

Du köper på nedrekyler, tillfällig svaghet, i en starkt stigande trend, eller säljer blankt i fallande trender när kursen återhämtar sig.

BT Kanalen lämpar sig utmärkt för dig som vill sköta en egen investeringsportfölj med trygg vägledning av en väl beprövad handelsstrategi.

KANALGRAFEN

 

Varje dag uppdateras graferna med kort och långt medelvärde, trendkanal samt trendstyrkeindikatorn MACD, som tillsammans utgör grunden i handelsmodellen.

Längst ner igrafen markeras om marknaden befinner sig i köp- eller säljzon, och när systemet fullbordat en handelssättupp markeras denna ut med grön resp röd pil för köp resp. sälj.

Beroende på trendens styrka skriftar staplarna färg: grön för köp, röd för sälj samt grå för neutral.

EXPERTKOMMENTAREN

 

Vår expertkommentar gerdaglig analys och utvärdering av trenden och talar om när det är dags att förbereda sig för köp eller sälj. Analysen snabbsummerar ur teknisk synvinkel vad som är positivt resp negativt för marknaden i fråga.

Varje dag presenteras även nivåer för släpande nödutgång, som låter dig rida starka trender till deras slut, samtidigt som du försäkrar dig om att ta hem vinsterna i tid när det vänder.

Utöver exakta nivåer för entré, exit och målkurser innehåller kommentaren också Börstjänarens trendsignaler samt en indikator som visar trendens styrka på en skala 1-10.

För hjälp att välja ut affärsförslag och tolka graferna, se Börstjänarens BT Multi-abonnemang!

Graftjänsten BT-kanalen ingår även i allt-i-ett-paketet.
Läs mer!

Du måste vara inloggad för att köpa detta abonnemang!
 
 
Beställning
 
Välj abonnemangsperiod
 • 1 månader 165
  KR
  inkl. moms
 • 3 månader 395
  KR
  inkl. moms
 • 12 månader 1 325
  KR
  inkl. moms
 
Produkter i samma kategori:
 • 165 KR
  Trejda Kandelabersättupper!
  BT Kandelaber är Börstjänarens försvenskning av den japanska Candlestick-metoden. Följ den dagliga utvecklingen i över 500 marknader grafiskt med poetiska och träffsäkra kandelaberformationer.
  Läs mer...
 •  
 • 165 KR
  Köp dyrt med BT utbrott!
  BT Utbrott är Börstjänarens graftjänst för att tidigt fånga trender. Följ den dagliga trenden från första början i över 500 marknader!
  Läs mer...
 •  
 • 165 KR
  Graftjänsten som ger dig koll på trenderna!
  BT Trend är Börstjänarens graftjänst för att hålla koll på trend, volym, styrka och riktning. Följ den dagliga utvecklingen i över 500 marknader med våra utvalda volym- och trendindikatorer.
  Läs mer...
 •  
 • 165 KR
  Dagliga signaler för kortsiktig handel
  BT Insider är Börstjänarens graftjänst för att på egen hand trejda den kortsiktiga strategin "Henry Boy". Denna lättfattliga handelsmetod bygger på att trejda s.k. insidesdagar, då marknaden gör en tillfällig paus.
  Läs mer...
 •  
 • 495 KR
  Alla fem BT Charts-strategier i ett abonnemang
  Köp alla BT Chart tillsammans och få ett kraftigt rabatterat pris! I abonnemanget ingår de fem graftjänsterna: BT Utbrott, BT Trend, BT-kanalen, BT Insider och BT Kandelaber.
  Läs mer...
 •