VECKA 26
Torsdag
17
maj
BT-annons
Abonnemang
Henry Boy
Henry Boy utkommer 2-6 ggr per månad med aktiva affärsförslag på all världens marknader enligt vår kortsiktiga utbrottsstrategi. Du lägger dina order och väntar på veckans action! Läs mer addplus
Aktiva affärsförslag varje vecka!
Börstjänarens alerta trejdningstjänst

Börstjänarens "gnäggande goda" affärsförslag bygger på en sättupp som kallas för "Insidesdag" (Inside Day). Denna tveeggade strategi, byggd på utbrottshandel, har har mycket hög sannolikhet att resultera i en affär med kort varsel och goda utsikter till aktiv trejding av kraftiga marknadsrörelser.

Om ett utbrott är "falskt" och marknaden vänder i motsatt riktning, gör vi ett så kallat "Lappkast" (stop-and-reverse): avyttrar tagen position och intar en ny, motsatt position - och trejdar således marknaden i båda riktningarna.

Denna avancerade strategi förutsätter användandet av såväl "blankning", spekulation i fallande kurser, som "nödutgång" (stop loss) när positionen går oss emot. Därför är den mindre lämpad för oerfarna trejdare.

Varje utgåva av Henry Boy innehåller dock uförliga instruktioner och nivåer för köp, sälj och vinsthemtagning.

Läs "Så fungerar Henry Boy sättuppen" här!
Klicka här för att se ett exempel!

Leverans av Henry Boy

Henry Boy presenteras i en pdf-fil som skickas till abonnenterna via en länk i ett email, i god tid före signal.

 
 
Beställning
 
Välj abonnemangsperiod
 • 1 år 1
  KR
  Ett år (inkl. moms)
 
Produkter i samma kategori:
 • 3 995 KR
  Full insyn – 70% vinster
  Följ BT Multi med 70 procent träffsäkerhet sedan år 2007, ett abonnemang som ger insyn i vår portfölj, se vinster och förluster, bra och dåliga affärer – följ vår beslutsprocess live vid entré och exit och ta rygg!
  LÄS MER
 •  
 • 1 995 KR
  Abonnemanget som har nästan allt!
  Jubileumspaketet består av våra två storsäljande börstjänster: BT Multi-portföljen och Henry Boy Trade Signals – trejdingtjänsten med garanterad action!
  LÄS MER
 •  
 • 799 KR
  Göran Högbergs orakelsvar om marknaden, i realtid direkt hem i brevlådan!
  Börstjänarens kaxige finansguru Göran Högberg har med sina snart 40 år i branschen oslagbart bred och djup inblick i och utblick över världsekonomin. Abonnera på hans marknadsbrev, som utkommer en gång per vecka eller när du som bäst behöver det!
  LÄS MER
 •